Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Östersund tur & retur...

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Mon, April 15, 2013 22:49:49

- när vi bestämde att det inte blev någon fjällvecka i stugan, så tog vi en "snabbtur" t.o.r Östersund istället.. 120 mil..

.

Det blev en "hälsa på" resa... vi hann med både att hälsa på Wilmers: farfar, mormor, kusin Tilde, moster Mia, Niklas och även en sväng till Nälden och träffade Karin, Jonte och deras lilla dotter..

.

Vi överraskade oss själva med att resa lätt.... varsin väska, hundmat, ett gäng DVD filmer till Wilmer och datorn.. och tänk... det räckte... ingen takbox... inget bagage bak med hundarna.. och faktiskt... vi saknande ingenting.....

Wilmer fick uppvaktning i efterhand av moster Mia, Niklas & kusin Tilde.. bland annat en rutschkana.. och tänk.. även den rymdes i XC70:n.. smiley

.

Det gällde att passa på.. nu har vi en ledig helg.. den kommande.. sedan drar agility säsongen igång på riktigt...

Jag lade ut vår tävlingskalender för några dagar sedan... och det är många tävlingar framöver.. en ledig helg till midsommar...

Jag känner mig inte så förberedd som jag skulle vilja vara.. en alls den träning som jag önskat..

Men jag hoppas jag kan få bättra på det, dom 2 sista månaderna som det nu är till SM..

Hundarna följer dock programenligt den uppladdning som vi planerat.. Aqui går dubbla pass per vecka på ReDog och Izi 1 pass/vecka, som dubblas även för henne om 2 veckor..

.

Och med hundarna i bästa fysiska form och många tävlingslopp, så får vi hoppas vi hinner "köra ihop oss" lagomt till Agility SM..

.

Det gläder oss mycket att det ramlar in rapporter & bilder från våra valpköpare..

Dom små sköter sig och allt verkar mycket bra.. roligt!!

.

Det är ett säkert vårtecken att man får brottas med vinterdäcken och jag gjorde första passet igår kväll... bytte till sommardäck på Lenas Subaru... när man ska kånka runt på däcken, jag kan säga att däcken till en SUV inte är speciellt roliga att hantera...., så undrar man varför man inte har dom på ett däckhotell och kostar på sig det..

Dom är otympliga, tunga och tar en stor plats i förrådet....

nej... jag tror det får bli däckhotell framöver...

På min bil får vinterdäcken sitta på ett tag tilll..

.

Till helgen så blir det en Stockholmsweekend för mig & Lena, för första gången sedan Wilmer föddes, så ska vi "göra" Stockholm på tu man hand.. shoppa, fika & äta gott..

Det känns som vi är värda det efter en lång vinter med valpar och allt..

En liten uppladdning innan det är dags att krypa in i tävlingskläderna på helgerna..

.

Eva kommer ner och är barn & hundvakt och jag tror ett par av hundarna bokat " all inclusive" som Tomas & Marie... Luna brukar ju vara självklar, men hon får sällskap den här gången...