Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

En härlig helg...

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Sun, April 21, 2013 22:39:33

- det blev en mycket bra helg... ( ok.. Aqui tycker nog inte det...) smiley

Men för oss andra... smiley

.

Luna & Vinha tillbringade helgen hos Tomas, Marie & Ida..

Vinha hade fullt upp med se till att dom var väl "upp pussade.." hela tiden... Luna var tydligen lite sotis på Vinha och tyckte det var helt onödigt att Tomas skulle intressera sig överhuvudtaget för Vinha...

.

Wilmer, Aqui, Izi & Mini har haft "mormor" Eva, som skött ruljangsen hemma vid.. och det har funkat bra..

Aqui var som sagt rejält missnöjd på oss när vi kom hem.. absolut för lite träning... fick stanna hemma och vila i fredags från träningen på HundArenan, fick inte åka till Tomas, Marie & Ida och dessutom tog husse med sig Mini & Izi på motionsrundan ute på Björnön, på söndagskvällen....

.

Men Lena gav Aqui lite lydnadsträning ikväll och då var det fullt fokus och laddning som gällde... Äntligen tyckte säkert Aqui...

.

Jag sprang rundan ute på Björnön, mycket härligt i den vackra söndagskvällen, Izi bara travade med... kändes mycket pigg och helt oberörd.. öppnade inte ens nosen..

Mini hängde också lätt med.. med galopperade där Izi travade..

.

Vår "egna " helg i Stockholm var mysig och mycket välbehövlig..

Vi hann med en massa shopping, fika på mysiga kafeér, goda luncher och en god middag på en av våra verkliga favoritrestauranger, Movits i Gamla Stan..

.

Att bara strosa runt och handla utan några tider att passa, se på lite folk och bara ta det lugnt kändes trots att storstadspulsen, väldigt avkopplande..

Nordic Light Hotell, som vi bodde på ligger mycket bra till, direkt utanför Centralen, ett par minuters promenad från man stigit av tåget.. perfekt...

.

Efter en sovmorgon, en lång hotellfrukost, så blev det även idag en vända på stan..

.

Nu är det tävlingar som gäller en låååååååååång tid framöver..

Hur det blir till helgen bestäms på torsdag, Izi & Aqui kör som vanligt på ReDog imorgon och Aqui även på torsdag, därefter bestämmer vi hur det blir..

Tranåstävlingen till helgen, är en betydelselös tävling för oss, Aqui & Izi är ju SM-klara, Nya "SM-året 2014", börjar 1/5..

Och med vetskap om hur det brukar se ut i Tranås... en "normal" vår... då man "springer" eller mera ärligt sagt.. försöker att smyga runt utan att ramla i all lera... kan man undra hur det är i år???

Det brukar som sagt vara otroligt lerigt och halkigt och skitigt... och därmed stor skaderisk både för förare & hundar..

- väderprognosen på torsdag och utfallet av Izi & Aqui´s träningar får avgöra om det blir några starter i Tranås eller ej...