Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Norrlandsturné....

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Sun, June 16, 2013 21:48:58

Det har varit dåligt med uppdateringar i bloggen... kommer ett litet sammandrag...

Vi hade tidigt bestämt att en del av vår uppladdning inför Agility SM, skulle bestå av en tävlingsresa upp till Nordmaling & Umeå = 4 dagars tävling på 4 dagar..

Det blev en mycket trevlig resa, hela familjen var med inkl. Luna..

Vädret var väldigt fint, i varmaste laget, våra kyltäcken från Hurtta kom väl till pass..

Resultatmässigt så blev det 4 SM pinnar, Izi blev kvalklar i Hoppklassen, Lena och Aqui var 1:a & jag och Izi 2:a i en Agilityklass = familjedominans på prispallen... Wilmer gjorde ärevarv med dom "SM-pinnar" i trä, som klubben hade gjort.. Izi hade en 3:e plats i Hopp 3:an och Aqui var 2:a i an Agility 3:a, det var höjdpunkterna..

Mini gjorde mycket bra lopp, men "otur/orutin" satte käppar i vägen i många lopp..

Det blev också bitvis en del rivningar..

.

Vinha går som ett höghastighetståg.. rakt fram... i 300km/h....

Men debuten i Hopp 2:an var nog nyttig, hon måste lära sig att lyssna mera på Lena.. nu var banorna väldigt svåra både i klass 1 & 2, till stor del var klass 1, 2 & 3 banorna lika, med samma svåra slalomingångar, tunnlar under balanshindren etc..

.

Självklart så hann vi med att besöka en av våra favoritrestauranger också.. Vid Hornöberget.. och maten var god som vanligt...

.

Det blev bara någon timmes sömn tidigt på måndagsmorgonen, innan jag drog iväg till jobbet och på eftermiddagen vidare till Helsingfors med hjälp av Tallink Silja..

Och tillbaka i Sverige på onsdagsmorgonen...

Det var uppladdningen inför SM....