Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Fortsatt förkylt och lunginflammation....

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Thu, October 10, 2013 22:22:41
- det är en seg förkylning jag drabbats av..efter besök förra onsdagen hos läkaren, som konstaterade att jag hade lunginflammation, så har det varit en 10-dagars pencillinkur som gäller..

Kan väl säga att jag kanske idag börjar känna lite skillnad och är kanske lite piggare och har mindre hosta.. ÄNTLIGEN!!

Nu får jag hoppas att det är första steget mot rätt håll...

.
Förra helgen var intensiv med valpköparbesök och apporteringsträning för 3st 8-månaders ynglingar..

Eftersom vi har "mormor" Eva på besök, så kunde både Lena & jag var med.. det var jättekul att se dom små och jag hoppas vi snart kan få till en ny träning!
.

På tävlingsfronten så har jag haft lugnt och det var tur pga förkylningen.. Lena har hållit igång med lydnadstävlingar och fortsätter även till helgen...

Lena har tävlat med Vinha & Aqui, Aqui har väl visat att hon älskar träningarna mera än tävlingarna, men Vinha har överraskat med bra koncentration, som givit 2st 1:a pris på 3 tävlingar... BRA JOBBAT!! smiley

.
Våra 7 valpar växer i raketfart, på söndag blir dom 7 veckor och är snart flyttfärdiga..
Det är 7 pigga, sociala valpar som är otroligt charmiga, ett härligt gäng..

Nu är det bestämt vilken valp som skall vart och Lena valde först ut våran lilla tjej, men hennes namn är inte klart, Wilmers förslag med "Aya", är inte riktigt fastslaget ännu... vi får se.. det ska nog vara bestämt till nästa helg..

Fortfarande finns en hane kvar att tinga, annons ligger nu ute på nätet, vi får väl se om det dyker upp någon lämplig intressent..

.

Nästa helg är det dags för "U-TEAM" lägret för mig & Mini, jag ska försöka börja träna i helgen, lite lugnt för mig, men Mini ska sättas igång igen nu..
Efter lägret så börjar tävlandet igen, närmast är det KungStenshoppet 26/10 som gäller, följt av Rättvik 2-3/11..

.
Jag har hunnit köra drygt 300 mil med nya bilen på knappt 2 veckor, det känns fortfarande väldigt rätt, den går bra, har betydligt lägre bränsleförbrukning än XC70:n, skön att köra och det är också väldigt roligt att prova något annat..

Men fortfarande så har inte Jeppe grindarna blivit monterade, men får väl försöka hitta tid att göra det till veckan.. smiley
.