Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Landslagsuttagning WAO

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Thu, January 16, 2014 22:17:51
- dags för lite uppdateringar..

.
I lördags så var det dags för den 2:a fristående Landslagsuttagningen, och för oss den första..

Kort kan man säga att det inte blev något succé för oss..

Det slutade på akutmottagningen i Enköping...

Inte för mig, men för Lena, som i det första uttagningsloppet kom till hinder nr.2, då det kraschade till i hennes fot och det var färdigtävlat för henne & Aqui..
Lena kämpade det första loppet ut, med stor smärta, men att inte kunna springa och försöka handla Aqui som går på i 180... det är omöjligt..

Lena fick därefter kraftigt haltande, stryka sig och Aqui och så småningom besöka Akuten i Enköping med röntgen och läkarbesök som resultat.

.
För mig så blev det inga lyckade lopp, i första klassen "lyckades" jag med samma dåliga handlingsval se till att både Mini & Izi fick problem med slalomingången, vilket gav naturligtvis fel och det var enbart felfria lopp som gav poäng i Landslagsuttagningen..

I det andra loppet, så fick jag & Izi fel på nedfarten av balansbommen, det var för att jag stoppade Izi på KF, som det blev dömt att jag "hjälpte hunden", vilket inte var tillåtet i WAO reglerna.. sedan missade Izi målhindret, vilket gav 5 fel till..

Mini var överladdade och tog fel tunnelingång..

Eftersom Lena hade så ont i foten, så strök vi oss från den 3:e loppet och åkte direkt till Akuten istället..