Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Kennelträningar..

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Sat, February 15, 2014 15:00:33
- här kommer lite uppdateringar... som det varit dåligt med ett tag..


Söndag 2/2 så hade vi bokat in 2 träningar med våra valköpare, vädret var "så där.." men inte hindrade det att träna..

På förmiddagen så körde jag lite apporteringsträning med "Unghundarna Izi/Rey" kullen, alla som var med skötte sig bra och jobbade bra i snön..

Och på eftermiddagen så körde Lena valpträning med "Izi/Fire" kullen, lika där.. alla var duktiga och det syns verkligen resultat..

Är väldigt roligt att följa våra valpköpare och se hur hundarna utvecklas och nästa träning för "Izi/Fire" kullen bler heldagsträningen den 9 mars med Helena som instruktör, hoppas verkligen att alla kan vara med..
.


För egen del så är det mycket fokus på Mini nu..

Agilityträningar med Stina Mattsson och Heidi Karanko som instruktörer närmaste veckorna och en hel helg med Agilityträning, clinic, föreläsningar, hundfys m.m. 1-2/3 tillsammans med "Doggy Professional Clinic" och Åsa Gunnarsson som instruktör, allt nere i Halmstad och Halmstads HundArena... mera info kommer..

Dessutom egna agilityträningar i HundArenan inför kommande agilitytävlingar..

Sedan ska Mini också "formtoppas" inför Working Testet 13/4 på Lidingö, genom bokade apporteringträningar med Helena..

Så det är mycket nu...


Lena har också mycket på g..
Zoi börjar sina "valpkurs" och "Derbyträning" nästa samtidigt hos Helena, hon är redan anmäld till Unghundsderbyt..

Vinha och Lena ska på "Lydnadsclinic" med Eva Bodefält och dom ska också på "Doggy Professional Clinic" med dom går Lydnadsclinicen..

Och även Vinha ska starta på WT på Lidingö är det tänkt..

.
Izi & Aqui kommer under mars börja sin uppbyggnadsträning på ReDog, för dom 2 är det fokus på Agilitysäsongen som gäller, med start 1/5. Formtopp för båda till Agility SM i juni..