Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Aqui äntligen igång igen....

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Wed, April 02, 2014 23:12:49

Idag fick "äntligen..." Aqui påbörja sin uppbyggnadsträning inför tävlingssäsongen med Water TreadMill på ReDog och gissa om hon var sugen....
Hon ylade, skällde och förde ett allmänt oväsen innan hon fick komma in och börja träna.. Vi fick vänta i 20 minuter innan det blev vår tur.. och Aqui kunde inte förstå varför vi aldrig skulle gå in.. när hon väl kom in i rummet, så sprang hon direkt in i TreadMillen och ställde sig redo...

När det efter sedvanlig genomgång, av Aqui av Hundfysioterapeuten blev dags att börja träna, så tyckte hon det gick alldeles för långsamt.. hon hoppade, lekte och var allmänt busig och när hon sedan fick börja trava i högre fart, så blev hon mera nöjd.. men det tog slut alldeles för tidigt..

Ikväll så blev det en 5km runda för alla, och efter det ett Agilitypass för Vinha och mig..

Hon känns mycket mera följsam och tajt än hon gjort tidigare, men med samma galna fart... dock så verkar bromsarna börjat fungera på henne nu..
Jag ser lördagens Agilitytävling som en mjukstart inför säsongen, men jag hoppas vi kan lyckas göra några bra lopp iallafall..