Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Nu är valen gjorda...

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Thu, March 14, 2013 22:12:56

Förra helgen så blev det klart vilken hanvalp som hamnar vart..

.

Vi hade först besök i lördags av Johanna & Ale från Åland, Johanna har väntat länge på en liten "Izi" valp och det var självklart att hon skulle få möjligheten att välja valp först..

.

Och det blev "Knight", Winning Line´s Licence to Kill, som i början av april flyttar till Tjudö på Åland och skall bli räddningshund & apportör..

.

Efter Johanna hade valt, så kom Johanna & Niklas och gjorde sitt val och det blev "Lee", Winning Line´s Casino Royale, som flyttar hem till dom, där vet vi med säkerhet att det blir mycket jakt som kommer att gälla... bland annat...

.

Och det betyder att det blir Winning Line´s Skyfall "Sky", som blir Uppsala bo..

.

Den tuffa damen, "Yama", Winning Line´s For Your Eyes Only, kommer att flytta till Borgå, utanför Helsingfors..

Jag skulle haft svårt att välja valp, men jag tror att det kommer att bli mycket bra med resp valp till resp hem... det kommer bli otroligt spännande att följa deras utveckling framöver..

.

Valparna är numera inte så nöjd med att bo i sin valplåda, livet utanför lockar ännu mera..

Nu hoppas vi att det blir varmare väder framöver, så dom får komma ut och utforska världen utomhus också...

.

Sedan mitt senaste inlägg så har jag hunnit med Finlandsresa, jobbat snart en vecka till och hela familjen har haft magsjuka.. smiley

.

Nu börjar det närma sig att börja tävla igen, vi försöker att planera vårens & sommarens tävlingar och det är inte så enkelt..

Mycket man vill ha... alla klasser, att det funkar med att ha sig husbilen, fungera bra att ha med sig Wilmer och naturligtvis har vi våra favoriter bland tävlingsplatserna.. tyvärr så är det få lagtävlingar före Agility SM, dom som är kolliderar med annat + att den lagtävling vi tänkte åka på i Skåne, inte kan ta emot husbilar eller ge några besked om det överhuvudtaget går att parkera en husbil vid tävlingsplatsen... DÅLIGT!!!

smiley

.

Imorgon är det fredag igen och snart helg..

Jag ska försöka att få till apporteringsträning, både för Mini & Vinha i helgen, det är knappt en månad till det stora jaktprovet (Working Test) på Lidingö och där hade jag tänkt starta med Mini, hur det blir för Lena & Vinha får vi se, kanske ska vi byta hund med varann??? jag startar Vinha och Lena startar Mini?

Hm.. vi får se..

Jag och Mini har också bokat in kvällsträning hos Helena & Fredrik före Lidingöprovet.

.

Vintern håller ett järngrepp om oss och inte skall man klaga... kalla nätter & vackra dagar... men man får "fjäll abstinens.." suget efter att sätta sig på skotern och åka ut med familjen till en fjälltjärn och fiska, sola och laga mat utomhus.... jag saknar det mycket just nu....smiley

Dom kalla nätterna ger oss fortfarande fina förutsättningar att nyttja våra snötäckta åkrar för hundpromenader & träning, det får gärna vara så länge till..

.

Men å andra sidan, så är det dags att om 2 veckor plocka fram husbilen från vinterförvaringen och dit den står är det ingen väg vintertid... så skall vi klara det, då måste snön vara borta här nere till påsk....


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Birgitta & gänget Fri, March 15, 2013 07:15:34

Kul med två valpar till Finland! :)

Nyfiken på vem i Uppsala som ska ha valp?

Hoppas ni har det fortsatt bra med valpisarna och allt annat!!