Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Ingen tävling i Tranås...

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Tue, April 23, 2013 21:13:01

- efter att Aqui var på ReDog igår, så var det klart att hon inte får starta på kommande helgs agilitytävling i Tranås..

Hon ömmar fortfarande i ett baklår och är ordinerad vila, is och anpassad träning på ReDog..

.

Så nu hoppas vi att hon är tillbaka till Agilitytävlingarna i Oxelösund om 1,5v. smiley

.

Jag brukar inte direkt tveka att tävla, men väljer att stryka bort både Izi & Mini på kommande helgs tävlingar i Tranås.. det svider att betala för 8st starter, men inte tävla.. men jag tror det är bästa beslutet att stå över..

.

Varför då?? smiley

Först Izi... hon är jättefräsch och pigg, går jättebra på ReDog och Lena tränade henne idag, fullt laddad och verkligen älskar att få ösa på..

Men.. hon har bara kommit halvvägs i sitt uppladdningsprogram på ReDog inför Agility SM, börjar med dubbla pass till veckan och jag tror hon behöver mera fysträning för att kunna tävla flera lopp per dag & snabbt återhämta sig..

Så då återstår Mini... hon har nog inget direkt att skylla på, men för mig att åka till Tranås och tävla med 1 hund när vi har 4 tävlingshundar.... nej.. det känns inte aktuellt..

Och framförallt underlaget i Tranås... det har aldrig varit bra, man minns från tidigare år, lera, hala banor och upptrampade diken att springa i..

Nu ser det ut att bli lite regn både fredag & lördag, med sol på söndag..

.

Så helt plötsligt har vi en ledig helg... smiley

Vad ska man göra då??

Det blir säkert läge för hundträning i någon form och trädgårdsjobb..

Och sedan så har vi fått hem husbilen, nyservad och fin... smiley

.

Det händer inte ofta ( nu för tiden..) att ens förväntningar överträffas med "hästlängder".. men det har vår husbilsleverantör verkligen gjort..

Vi hade bilen nere i Mantorp, hos Buerstner Sverige, på lite garantijobb, byte av lite snickeridetaljer ( Vinha hade fixat...) och 24 mån.service på chassiet & 12 mån. på husbilen... och det bemötande och service som dom gjort var superbra... jag är som säljare djupt imponerad... smiley

Klart man är en nöjd kund och Buerstner ambassadör.... smiley

Och kommer man någon gång i framtiden på att byta husbil... Då vill det till mycket att byta märke...

.

Nu skall vi "flytta in" i den igen. alla hundburar, tält, tävlingskläder, Wilmers leksaker m.m m.m..... ska tillbaka på "sina" platser, men genom att vi ställer in Tranåstävlingen, så får vi en vecka till på oss att fixa den..


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.