Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Oxelösund nästa...

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Thu, May 02, 2013 23:23:50

- till helgen är det säsongspremiär för oss, dock blir det bara Izi & Mini som kommer att starta i Oxelösund till helgen..

Mini gör debut i Hopp 3:an och Izi gör comeback efter sin "mammaledighet"...

Det är totalt 6st lopp, 4 på lördag & 2 på söndag..

Mini ska starta i alla klasser och Izi är också anmäld till alla klasser, men där får formen visa hur många lopp det i verkligheten blir..

.

Jag är en tävlingsmänniska och vill naturligtvis lyckas i alla lopp, men man måste nog vara realist också i helgen... Mini måste få rutin och växa in i klass 3..

Och Izi behöver också lite lopp, för att komma igång igen..

Så vi ska göra vårt bästa, så får vi se hur långt det räcker, det är som sagt en lång säsong och vi har bestämt några tävlingar som "mera viktiga" än andra och kommande får ses som en "kick-off" och hoppas att vi snabbt kommer in i den rätta känslan och kanske kan vi redan om 1 vecka i Skåne, få till några resultat..

.

Izi tränade på ReDog idag och Aqui var med på koll, hon visade ingen smärta eller ömhet, men är fortfarande inte i 100% form, utan Lena väljer att stryka Aqui i helgen..

Som sagt säsongen är lång och prio 1 är Agility SM och då är det värt att ge Aqui lite extra vila..

Om vi inte hade fått Aqui uppkollad, skulle vi aldrig upptäcka att hon ömmade eller hade ont.. Aqui visar ingenting, hon måste verkligen provoseras för att visa något..

Aqui är en arbetsmaskin och ger alltid allt... och att vila är inte Aqui´s dröm...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.