Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

SM Silver på Agility SM till Svarta Snabba S...!!!!

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Sun, June 16, 2013 22:37:10

- Tillsammans gjorde vi det!!!!

Tog medalj på Agility SM....

Och det blev ett SM-silver till "Svarta Snabba S..."

.

Efter att ha gjort ett mycket bra första lopp, Agilitylagklassen, som gav oss en 3:e plats av 24 lag inför lördagens final, så hade vi lite av avgörandet i våra egna händer.. ( och tassar..)

Spänningen var "oolidlig...." och speakern gjorde sitt bästa att hålla spänningen uppe och publiken verkligen levde sig in i tävlingen...

I finalen startade vi i omvänd startordning = ledande lag sist...

Så vi gick ut som 3:e sista lag...

.

Jag startade först med Izi...

Med vetskapen om att detta var mitt livs viktigaste lopp, dels att köra offensivt, men även att göra det felfritt under maximal press.. jag försökte verkligen fokusera och ladda innan.. och när jag gick ut på start, så kände jag att " det här fixar vi.."

och vi gjorde det.. ett bra lopp och felfritt... känslan när Izi hoppade över sista hindret och speakern sa vår tid och "felfritt..." den var obeskrivlig och min lycka likadan..

.

Anja ut som nr.2... hon gjorde ett mycket bra lopp, men vid näst sista hindret, så var Linus för lyhörd och svängde in för tidigt och tog hindret från fel håll.. = DISK!

.

Snacka om press för Lena ...

Men Lena var fullt fokuserad och kall och Aqui följsam och snabb och dom gick också in felfria...

.

Bara Birgitta kvar... och läget var att hon också behövde gå felfritt för att vi skulle få minst ett SM-brons...

Birgitta var svart i blicken och okontaktbar... men hon gjorde det... ett bra felfritt lopp, med någon vid sväng, som höll på att ta andan ur oss.. men dom var felfria och publiken bara skrek ut sitt stöd & glädje...

.

Sedan var det nervöst, men laget som var 2:a "Fullt drag" fick en 5:a, vilket gjorde att dom blev efter oss och som sista lag, så startade "ReDog", som hade råd med en 5:a och ändå skulle kunna vinna... några otroligt spännande minuter senare, så står det klart att trots en 5:a i finalloppet, så vinner "ReDog" och "Svarta Snabba S..." blir 2:a...

.

"Svarta Snabba S..." gör ett otroligt bra SM, eller vad sägs om.. 3:a av 24 i Agilitylagklassen och 2:a av 24 i Hopplagklassen.. och SM-silver!!!

.

Bilder m.m kommer senare...

.

Vi fick våra silvermedaljer vid Pris cermonin som avslutade HUND SM i eftermiddags och det var vår hittills största framgång.. och att få göra det med vårat lag och tillsammans få glädjas är otroligt roligt...

.

Ett superstort TACK!!!!! för alla gratulationer, kramar, uppmuntrande ord, på plats i Falkenberg, på FaceBook, via mail & sms och allt stöd till "Svarta Snabba S..."

Stödet vi kände under finalen var enormt... vilket tryck och det värmde och gav till och med mig svårt att hålla tillbaka känslorna... och vi vet och är väldigt tacksamma att vi har fans och supporters i alla läger och delar av landet och utomlands...

TACK igen!!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria À Mon, June 17, 2013 18:00:47

Stort grattis igen!!! Det var verkligen ett pampigt SM :)

Posted by Maria À Mon, June 17, 2013 18:00:43

Stort grattis igen!!! Det var verkligen ett pampigt SM :)

Posted by Anja Mon, June 17, 2013 10:39:42

Vilket lag vi har, Linus och jag njuter i solen och längtar till nästa lagtävling. Klart att vi satsar på pallen igen ;-)

Posted by Marie Mon, June 17, 2013 06:29:35

Stort GRATTIS igen!

Posted by Birgitta och gänget Mon, June 17, 2013 02:20:00

Vilket grymt häftigt SM! De blir pallen nästa år igen!