Ulf´s blogg

Ulf´s blogg

Om min blogg...

Här kan Du läsa om lite av varje, om livet med våra jaktlabbar, våra söner Wilmer & Melwin, följa oss på våra tävlingar och läsa om andra små vardagliga händelser..

Summering av Agility SM 2014

Ulf´s blogg....Posted by Ulf Jönsson Mon, June 16, 2014 21:08:57
Nu kan vi summera årets Agility SM och vi kan enkelt sammanfatta hela SM i den här filmen från Aqui´s Individuella Hoppklass... där Aqui åker på magen med nosen före in i en tunnel...

https://www.youtube.com/watch?v=Fb06LDBP7S0

= stolpe ut..... med oväntade rivningar, krascher, felaktiga slalomingångar..
- Izi som varit säkerheten själv senaste veckorna och levererat många felfria lopp på rad, hade inte heller en bra helg..

Ulf försökte köra offensiva lopp och verkligen satsa på att göra bra lopp och bra tider, men vi kom inte riktigt dit vi ville..

Banorna var trevliga och öppna och vi har tävlat och presterat bra på betydligt svårare banor senaste veckorna, men nu ville det sig inte hela vägen..

Men att fegköra på ett SM går inte, är det någon gång man måste chansa och ge allt och det sista, så är det på SM.. och då får man räkna med att marginalerna är små och ibland på fel sida..

Nu vilar hundarna och det kommer bli en kombinerad semester/vila & lite tävling under midsommarhelgen på Gotland..

Nästa tävling är lite spännande.. då ska Ulf tävla med alla 4 i samma tävling... "Alars Minne" på midsommarafton i Klintehamn, det är första gången som alla våra tävlingshundar möter varann i samma klass och med samma förare... och vem som är våran snabbaste hund vet vi då... om Ulf orkar springa 8 tävlingslopp i rad...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.